Werkwijze

Final sound

Werkwijze van Final-sound

U bent zich aan het oriënteren over hoe jullie trouwfeest eruit moet komen te zien. Moet er een band komen of een dj, welke locatie wordt gekozen en wie er uitnodigt zal worden. Final-sound is gespecialiseerd op het gebied van licht en geluid passend bij de wensen die jullie hebben voor jullie trouwfeest. Final-sound beschikt daarnaast over een divers en betrouwbaar netwerk waarvan jullie, bij het maken van keuzes, gebruik kunnen maken. Bij Final-sound staat kwaliteit voorop.

Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch trouwfeest!
Wilt u meer informatie over Final-sound dan komen we graag langs voor een oriënterend gesprek.

Oriënterend gesprek:

Tijdens het oriënterend gesprek maken jullie kennis met de mogelijkheden van Final-sound, zodat jullie een indruk krijgen wat Final- sound kan betekenen voor jullie trouwfeest. we bespreken jullie wensen en onze mogelijkheden, vervolgens  wordt een offerte opgesteld. NB: Mocht u van tevoren een richtprijs willen weten dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of het offerte aanvraag formulier invullen.

Terugkoppeling oriënterend gesprek en offerte op maat

Na het oriënterend gesprek krijgen jullie de informatie opgestuurd inclusief de offerte, jullie hebben alle tijd om na te denken over de offerte, de datum staat genoteerd in de agenda en wij rekenen GEEN annuleringskosten.

Tussentijdse begeleiding:

Samenwerken gaat in veel gevallen verder dan het draaien op jullie bruiloft, tijdens de voorbereidingen van jullie bruiloft helpen we graag. Tevens denken we graag mee in creatieve toevoegingen voor jullie trouwfeest. In deze fase krijgen jullie ook de mogelijkheid om een lijst met muziek samen te stellen om jullie wensen inzichtelijk te maken. In het vervolg gesprek bespreken we deze wensen.

Vervolggesprek

Tijdens dit gesprek gaan we de het trouwfeest puntsgewijs bespreken. Hierbij komen de muziekwensen, zoals de opbouw en specifieke nummers uitvoerig aan bod. Daarnaast ontwerpen we het persoonlijke DJ-Booth en zorgen we dat niks aan het toeval wordt overgelaten. In overleg met jullie benaderd Final-sound ook de ceremoniemeester(s) om het draaiboek en eventuele overige zaken vooraf met ze te bespreken.

Het Trouwfeest

Vanzelfsprekend zullen wij ervoor zorgen dat we tijdig aanwezig zijn om ons optimaal te kunnen voorbereiden. We zullen de gasten ontvangen met sfeervolle achtergrondmuziek die naar wens wordt opgebouwd tot een uitbundig feest waarin de dansvloer gevuld zal zijn.

De Evaluatie

Na het feest en misschien wel een heerlijke huwelijksreis zijn we erg benieuwd naar jullie ervaring, deze evaluatie doen we graag om onze kwaliteit optimaal te houden en waar nodig te verbeteren. Tijdens de evaluatie besteden we zorg aan de overdracht van de gemaakte foto’s. Hiervoor komen we graag langs, maar uiteraard mag dit ook telefonisch plaatsvinden.

We stellen het zeer op prijs als jullie als getrouwd bruidspaar een review willen achterlaten op onze website om potentiele toekomstige klanten inzicht te geven naar jullie ervaring met Final-sound.

Wie zijn we & wat doen we?

Final sound is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften door heel Nederland, waarbij persoonlijk contact centraal staat! Daarnaast verzorgd Final-sound ook feestavonden voor bedrijven, scholen en verenigingen. Tijdens onze diensten maken we gebruik van zeer professionele apparatuur van betrouwbare A-merken zoals Pioneer en Electra voice. Bekijk onze reviews van de afnemers van Final-sound.

bekijk onze reviews

Waarom Final sound:

 Gratis foto’s van het feest.
 Persoonlijke contact staat centraal
 Beste prijs/kwaliteit verhouding.
 Gepersonaliseerde DJ-Booth
 Jarenlange ervaring
 Geen feest = geen rekening

 

Gratis offerte aanvragen
DJ bruiloft Martijn Apeldoorn

Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch trouwfeest!

DJ booth
Dansgerantie
acrogym, show, uitvoering
Open chat
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Druk op de button rechtsonder en stel uw vraag...