Trouwfeest

Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch Trouwfeest!

Een perfect trouwfeest verzorgd door Final-sound!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Deze bijzondere dag wil je graag tot een onvergetelijk dag laten zijn. Final-sound is een kwalitatieve en betaalbare drive-in show met een professionele uitstraling, die zorgt voor een onvergetelijk trouwfeest! Tijdens de voorbereiding van jullie huwelijksfeest staat persoonlijk contact centraal. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden en wensen om vervolgens een offerte op te stellen. Kiezen jullie voor Final-Sound? Dan plannen we een tweede gesprek voorafgaand aan de bruiloft om alles door te spreken, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten!

Neem gelijk contact op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

Naar het Contactformulier

Bruid op trouwfeest
Openingsdans Bruidspaar

Persoonlijke DJ-Booth

Geen feest is hetzelfde. Een persoonlijk DJ-booth werkt daar aan mee. Tijdens een voorbereidend gesprek helpt Final-sound bij het ontwerpen van dit unieke doek. Denk aan een foto, logo of een ander creatief item. Een eigen gemaakte DJ-booth geeft een leuke uitstraling aan je feest en maakt het persoonlijker.

DJ garantie

Final-sound waarborgt kwaliteit. Op een bruiloft werken we met twee personen om optimaal zorg te kunnen dragen voor licht, geluid en het maken van foto’s. Mocht er iemand door omstandigheden uitvallen dan kan dit ten alle tijden opgevangen worden door de tweede persoon.

Persoonlijke muziekwensen

Soms zijn er nummers die u heel graag wilt horen of juist helemaal niet! In een persoonlijk gesprek, kunt u uw wensen kenbaar maken. Ons muziek assortiment is onbeperkt, hierdoor kunnen we op het feest inspelen op het publiek zodat we er muzikaal een spetterend trouwfeest van kunnen maken.

Foto's van het trouwfeest

Tijdens de feestavond maakt Final-sound, mits gewenst foto’s van het feest. Wij bieden dit aan als extra service. Omdat onze prioriteit ligt bij het verzorgen van licht en geluid kunnen wij geen garanties bieden voor de foto’s en de kwaliteit hiervan.

Hoogste kwaliteit apparatuur

Tijdens onze diensten maken we gebruik van zeer professionele apparatuur van betrouwbare A-merken. De draaitafel is van Pioneer (CDJ2000NXS i.c.m. DJM900NXS) met een geluidsset van Electra VoiceDe lichtset bestaat uit de merken YPOC & Showtec.

Apparatuur garantie

Tijdens de voorbereiding en opbouw van de apparatuur kan er zich een probleem voordoen. Daarom beginnen wij tijdig met de opbouw en kunnen we storingen verhelpen met een back-up set welke direct beschikbaar is.

Persoonlijk dj meubel
Final sound
Dansvloer bruiloft trouwfeest
Truss carre

Licht en geluid

Bruiloft DJ

Muziek draag bij aan mooie herinneringen aan het trouwfeest. Final-sound beschikt over ervaren DJ’s die jullie wensen met betrekking tot muziek centraal stellen in de voorbereiding. Deze specifieke muziekwensen verwerken we tijdens het trouwfeest. Daarnaast mixt de allround DJ de beste dansmuziek van vroeger tot nu aan elkaar, zodat ze allemaal de dansvloer betreden. Final sound zorgt voor een rustige opbouw die uitloopt tot een spectaculaire finale. Zo maken we er samen met jullie een prachtig feest van!

Bruiloft Lichtshow

Ieder feest is uniek, naast geluidskwaliteit en muziek is het ook van belang om een plan te maken wat betreft het licht. Het is belangrijk dat muziek en licht op elkaar afgestemd zijn zodat de juiste sfeer gecreëerd wordt, zodat feestgangers getriggert worden om de dansvloer te betreden. Er zijn veel mogelijkheden te bedenken van eenvoudige lichtshow tot een uitbundige lichtshow met speciale effecten. Wij adviseren u graag tijdens het gesprek wat voor uw bruiloft gepast is.

Wie zijn we & wat doen we?

Final sound is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften door heel Nederland, waarbij persoonlijk contact centraal staat! Daarnaast verzorgd Final-sound ook feestavonden voor bedrijven, scholen en verenigingen. Tijdens onze diensten maken we gebruik van zeer professionele apparatuur van betrouwbare A-merken zoals Pioneer en Electra voice. Bekijk onze reviews van de afnemers van Final-sound.

bekijk onze reviews

Waarom Final sound:

 Gratis foto’s van het feest.
 Persoonlijke contact staat centraal
 Beste prijs/kwaliteit verhouding.
 Gepersonaliseerde DJ-Booth
 Jarenlange ervaring
 Geen feest = geen rekening

 

Gratis offerte aanvragen
DJ bruiloft Martijn Apeldoorn

Final-sound, gespecialiseerd in het verzorgen van trouwfeesten!

Final-sound Werkwijze
Final-sound foto's
Hartje Netwerk final sound
Wij zijn super tevreden over Final-Sound. Onze bruiloft was 's avonds één groot feest en van jong tot oud heeft bijna de hele avond op de dansvloer gestaan! Er werd goed ingespeeld op het publiek en qua muziek was er voor een ieder wat wils! De lichtshow erbij geeft een tof effect, waardoor je qua locatie voor 's avonds maar weinig versiering nodig hebt! En de foto's zijn een leuke herinnering van een toffe avond! Het leuke is ook dat je een eigen banner kan ontwerpen en die hangt nu mooi in ons huis te pronken! Een dikke aanrader!”- Matthias & Elise Kaat
Wil je een mooi feest, met goede dj's die weten hoe ze de sfeer erin krijgen, boek Final-Sound! Mede door de dj's van Final-Sound is ons huwelijksfeest een onvergetelijk feest geworden! Ze wisten de sfeer er van begin tot eind in te houden. Ook het contact voor afgaand aan ons huwelijksfeest was top! Alles was bespreekbaar, snel antwoordt op vragen en aan al onze wensen werd voldaan. Final-Sound bedankt!”- Jeroen en Inge
Mede dankzij Final Sound hebben wij een geweldig bruiloftsfeest kunnen vieren met onze gasten. Muziek was helemaal afgestemd op onze wensen en onze gasten. Van het eerste kennismakingsgesprek tot het laatste moment is alles goed verzorgd door Martijn.”- Leonie en Mark
Deze dj is zeker aan te raden als je een leuk feestje wilt bouwen! Ons trouwfeest is mede door hem een groot feest geworden.- marielle
Final sound heeft op onze bruiloft een geweldige show neergezet! Muziek, lichtshow en sfeer, alles was aanwezig voor ons grote feest! Toppers!!- Pim Mulder
Open chat
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Druk op de button rechtsonder en stel uw vraag...