Reviews Final-sound

Reviews van Final-sound.

De reviews over Final-sound zijn erg belangrijk! Dit omdat wij optimale kwaliteit willen garanderen en behouden.
Wij willen namelijk graag dat u 100% tevreden bent!

Lees de reviews van onze klanten gerust even door.

Mocht u vragen hebben kunt u altijd het contactformulier invullen of mailen naar info@final-sound.nl

Reviews Final-sound

Hoe andere Final-sound beoordelen….

Top feest

★★★★★
5 5 1
Erg fijn gesprek vooraf en op de dag zelf alles top geregeld. De sfeer zat er al gauw goed in en het was tot het einde feest! Een aanrader!!

Bedrijfsfeest Squerist

★★★★★
5 5 1
In januari heeft Final-sound tijdens ons bedrijfsfeest gezorgd voor de muziek. Nou, ik heb nog nooit zoveel collega's op de dansvloer zien swingen! We begonnen met de silent-disco, een heel leuk initiatief van Final-Sound en dit heeft het ijs echt gebroken. Vervolgens ging de DJ helemaal los! Wat heel erg fijn was, was dat de DJ aanvoelde wanneer een nummer wel of niet aansloeg bij de mensen. Mocht dit niet het geval zijn werd er snel, maar zonder dat je het merkte, overgeschakeld naar een ander nummer. Al met al een top organisatie, met topdiensten! Ga zo door!

Bruiloftsfeest

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij Final Sound hebben wij een geweldig bruiloftsfeest kunnen vieren met onze gasten. Muziek was helemaal afgestemd op onze wensen en onze gasten. Van het eerste kennismakingsgesprek tot het laatste moment is alles goed verzorgd door Martijn.

Geslaagde avond

★★★★★
5 5 1
Final Sound heeft er een goed feestje van gemaakt op ons 30 jarige huwelijksfeest. Dankzij de dj heeft jong & oud zich goed kunnen vermaken! Een echte aanrader!

Geweldige avond!

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn super tevreden over Final-Sound. Onze bruiloft was 's avonds één groot feest en van jong tot oud heeft bijna de hele avond op de dansvloer gestaan! Er werd goed ingespeeld op het publiek en qua muziek was er voor een ieder wat wils! De lichtshow erbij geeft een tof effect, waardoor je qua locatie voor 's avonds maar weinig versiering nodig hebt! En de foto's zijn een leuke herinnering van een toffe avond! Het leuke is ook dat je een eigen banner kan ontwerpen en die hangt nu mooi in ons huis te pronken! 🙂 Een dikke aanrader!

Huwelijksfeest Jeroen en Inge

★★★★★
5 5 1
Wil je een mooi feest, met goede dj's die weten hoe ze de sfeer erin krijgen, boek Final-Sound! Mede door de dj's van Final-Sound is ons huwelijksfeest een onvergetelijk feest geworden! Ze wisten de sfeer er van begin tot eind in te houden. Ook het contact voor afgaand aan ons huwelijksfeest was top! Alles was bespreekbaar, snel antwoordt op vragen en aan al onze wensen werd voldaan. Final-Sound bedankt!

Intro feest HvA

★★★★☆
4 5 1
Mooi feest! Eerste uurtjes waren nog wat zoekende in een goede muziekstijl voor de doelgroep. Later werd dit een stuk beter. Ondanks dat het wellicht niet de muziekstijl was van de DJ zelf wist hij goed aan te voelen bij het publiek waar behoefte aan was. Goede lichtshow zorgde dat de relatief sfeerloze ruimte werd omgetoverd tot een mooi feest!

Top feest gehad met DJ Martijn

★★★★★
5 5 1
Dankzij Martijn als DJ werd onze feestavond een groot succes! Hij voelde perfect aan welke muziek er gedraaid kon worden zowel voor de oudere kinderen als de volwassen. Ook de samenwerking met de gitarist Casper Bekken ging super. Martijn nogmaals bedankt voor deze grandioze avond!

Feest 50 jaar

★★★★★
5 5 1
Super leuke muziek, inlevingsvermogen in het feest en goed geluid! Zeker een aanrader voor wat voor feest dan ook.

Feest 15-7-2016

★★★★★
5 5 1
De muziek was top geregeld. Met nog een leuke verrassing er bij met de saxofonist. Het feest is super goed geslaagd. Thanks!!!

bruiloft 13-05-2016

★★★★★
5 5 1
Martijn en Pascal van Final-sound hebben op onze bruiloft voor de muziek en verlichting gezorgd. Vooraf is Martijn bij ons langs geweest om het feest te bespreken, dit was een fijn gesprek waarin wij onze wensen konden aangeven en waarbij Martijn fijn mee dacht. Ook het mail contact hierna verliep goed en kregen wij snel reactie op onze vragen. Zij hebben er een super feest van gemaakt en wisten de muziek die avond goed op te bouwen waardoor de dansvloer gevuld bleef. Het was een top feest!

Mr

★★★★★
5 5 1
Martijn heeft gedraaid op de avond van onze teambuilding en er voor gezorgd dat het een top feest is geworden. Absolute aanrader!

Dhr

★★★★★
5 5 1
Final sound heeft op onze bruiloft een geweldige show neergezet! Muziek, lichtshow en sfeer, alles was aanwezig voor ons grote feest! Toppers!!

Top feest

★★★★★
5 5 1
Wij hebben het licht en geluid gebruikt van final sound. Hele mooie complete set! De DJ heeft er vervolgens een mooi feest van gemaakt dat! Was een top avond!

geweldige dj

★★★★★
5 5 1
Deze dj is zeker aan te raden als je een leuk feestje wilt bouwen! Ons trouwfeest is mede door hem een groot feest geworden

Reviews op Facebook

Je kunt natuurlijk ook nog verschillende reviews lezen op de Facebookpagina van Final-sound.

1
Hallo, kunnen we u helpen?
Powered by