Blog
mrt 20
Geschiedenis Final-sound

Geschiedenis van Final-sound

‘Final-sound heeft een grote geschiedenis terwijl hij nog maar kort bestaat!’

De geschiedenis:

Final-Sound is de specialist op het gebied trouwfeesten en bedrijfsfeesten.

Misschien vraag je je af, hoe je een grote geschiedenis kan hebben als je nog maar kort bestaat…?

Opgericht:

Dit bedrijf is opgericht door twee personen; Pascal van Zijl & Martijn van der Roest. Wij zijn gestart in 2005 en zijn begonnen met het verzorgen van kleine drive-in shows. Na een positieve groei werd in 2006 ‘Drive-in Burnpower’ als naam bedacht. Echter heeft het hier stil gestaan door gebrek aan tijd. We waren beide jong en moesten ons vooral richten op onze studie. Af en toe deden we nog een evenement die ontstond door mond op mond reclame, zelf hebben we die periode weinig tijd kunnen besteden aan ”drive-in Burnpower.”

Ontstaan van Final-sound:

Een paar jaar verder en beide afgestudeerd, hebben onze set van groot onderhoud voorzien en vernieuwing toegepast die aansluiten op de modernste technieken. We kwamen erachter dat er weer tijd voor was! Dat is positief, hierdoor hebben we onze zinnen weer op de evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten gezet. Voor de nieuwe start van het bedrijf willen drive-in Burnpower in een nieuw jasje steken met een nieuwe naam, namelijk ‘Final-sound’. Het woordje ‘Final’ geeft aan dat dit de laatste stap is tot een groot succes, nu het moment is gekomen om verder te groeien in deze branche. ‘Final’ staat voor de finishing touch voor elk feest. Dit wil zeggen dat we zorg dragen dat alles tot in detail is geregeld.

Vanwege het succes hebben zich twee DJ’s aangesloten bij Final-sound, namelijk Mike Reinders & Floris Melis. Zij hebben een interne cursus gevolgd om aan de kwaliteitsnormen van Final-sound te voldoen. Deze DJ’s ondersteunen Martijn van der Roest bij het verzorgen van Bruiloften en verzorgen zelfstandig kleinschalige evenementen.

Door omstandigheden wordt Final-sound momenteel geleid door Martijn van der Roest.
Pascal van zijl is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf als lichttechnici, installatie en onderhoud, daarnaast ondersteund hij regelmatig de op- & afbouw werkzaamheden.

Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!

Open chat
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Druk op de button rechtsonder en stel uw vraag...