Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest! https://final-sound.nl DJ Apeldoorn, Drive in show, Trouwfeest, bedrijfsfeest, Bruiloft. Mon, 26 Mar 2018 20:51:33 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.2 https://final-sound.nl/wp-content/uploads/2015/10/logo_large-80x80.png Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest! https://final-sound.nl 32 32 138159198 Diploma Sociale hygiene https://final-sound.nl/nieuwsberichten/diploma-sociale-hygiene/ https://final-sound.nl/nieuwsberichten/diploma-sociale-hygiene/#respond Mon, 26 Mar 2018 20:45:32 +0000 http://final-sound.nl/?p=17596 Het bericht Diploma Sociale hygiene verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

Diploma Sociale hygiene

Naast EHBO, BHV nu ook het SvH diploma behaald, tijdens de opleiding sociale hygiene maak je je handige methoden eigen om gasten duidelijk te maken wat tijdens een feest wel en niet is toegestaan. Daarnaast leer je ook hoe je de veiligheid en het welzijn van de gasten kunt waarborgen. Verder heb ik ook veel geleerd op het gebied van horeca wetgeving. Final-sound kan zo optimaal inspelen op situaties, waardoor een feest verstoord zou kunnen worden.

Diploma sociale hygiene

Het bericht Diploma Sociale hygiene verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
https://final-sound.nl/nieuwsberichten/diploma-sociale-hygiene/feed/ 0 17596
De perfecte trouwlocatie kiezen voor jullie trouwfeest? https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/de-perfecte-trouwlocatie-kiezen/ https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/de-perfecte-trouwlocatie-kiezen/#comments Wed, 14 Feb 2018 13:27:11 +0000 http://final-sound.nl/?p=17587 Het bericht De perfecte trouwlocatie kiezen voor jullie trouwfeest? verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

De perfecte trouwlocatie kiezen voor jullie trouwfeest?

De perfecte trouwlocatie kiezen voor jullie trouwfeest is een uitdaging. De locatie moet namelijk passen bij jullie wensen en persoonlijke voorkeuren. Denk hierbij aan uitstraling, ligging en de mogelijkheden die een locatie te bieden heeft. Wanneer je een locatie op het oog hebt, dan is het belangrijk om tijdens een bezoek op de volgende dingen te letten:

De indeling van de locatie.

Om een gezellige en goede sfeer te creëren is het prettig als de ruimte voor de dansvloer gelegen is dicht bij de bar. De bar is vaak een centraal punt. Vanuit hier oriënteren de gasten zich om een vervolg te geven aan de avond. Wanneer de bar vlak bij de dansvloer ligt stimuleert dit tot dansen. Hierdoor zal de dansvloer sneller gevuld zijn en makkelijker gevuld blijven. Tevens is het belangrijk om na te denken waar jullie de DJ of band willen positioneren.

De Bijkletsers

Er zijn vaak veel verschillende gasten op een feest. De één wil dansen, de ander wil dansen afwisselen met bijkletsen, er zijn ook mensen die de voorkeur geven aan een avond gezellig bijkletsen. Het mooiste is als er een aangrenzende en wat kleinere ruimte is waar de gasten zich terug kunnen trekken om met elkaar in gesprek te gaan.

Wij van Final-sound adviseren om een avond rustig op te bouwen door de gasten te verwelkomen met gezellige achtergrond muziek. Deze muziek wordt naar verloop van tijd opgebouwd. Dit zodat de gasten zin krijgen om te dansen om vervolgens de dansvloer te openen door een openingsdans te verzorgen.

De rokers

Er roken steeds minder mensen. Wel is het goed om tijdens een trouwfeest hier rekening mee te houden. Bij veel locaties moet je naar buiten om te roken, met als gevolg dat er regelmatig een aantal gasten naar buiten gaan en elkaar daar gezelschap houden. Uiteraard wil je dit gezelschap juist binnen hebben. De rokers ‘moeten’ daarom gestimuleerd worden om zich weer aan te sluiten in de feestruimte. Het is daarom goed dat de rookruimte niet te gezellig is, even een sigaretje en dan weer terug naar het feest. Het is perfect als de rookruimte direct grenst aan de feestruimte zodat de rokers en de feestgangers non-verbaal contact kunnen houden.

De Bereikbaarheid van de locatie.

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten met betrekking tot de bereikbaarheid van de locatie. Voor de gasten is het belangrijk dat ze bij de  locatie kunnen parkeren en eventueel na het feest kunnen overnachten. Daarnaast is het belangrijk dat de locatie, de feestzaal  en het toilet goed toegankelijk zijn voor eventueel minder valide gasten.

Naast de gasten dien je ook rekening te houden met de DJ, die op jullie trouwfeest het licht en geluid gaat verzorgen. Dit omdat alle kostbare apparatuur in zware, grote, flightcases op wielen vervoerd worden. Deze flightcases zijn vaak erg zwaar om te tillen. Het is daarom belangrijk dat er geen grote obstakels zijn zoals trappen en onverharde paden.

Als dit aanwezig is, meld dit dan bij de DJ. Vaak kunnen ze in overleg met de locatie een passende kostelose oplossing vinden. Maar het kan voorkomen dat er hierdoor extra kosten worden gemaakt.

Controleer of er voldoende stroom is.

Een DJ heeft altijd stroom nodig, controleer of er voldoende stroomvoorzieningen aanwezig is op de feestlocatie.

Niets is vervelender als een DJ komt optreden en merkt dat de stroomvoorziening niet voldoende is. Uiteraard zal de DJ opzoek gaan naar oplossingen. Bij de grote lichtsets kan het betekenen dat een deel niet aangesloten kan worden. Wat natuurlijk niet ten goede komt aan de uitstraling/sfeer van het feest.

Vragen over stroom die je kan stellen aan een locatie zijn:

  • Is er krachtstroom aanwezig? zo ja hoeveel ampere?
  • Waar zitten de stroompunten?

Een DJ wil vaak graag antwoorden hebben op deze vragen om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden.

De akoestiek van de ruimte.

De akoestiek is belangrijk voor het optimaliseren van het geluid op de feestavond. Kijk of de ruimte is ingericht met materialen die geluiden opnemen; zoals gordijnen, houten vloeren, planten, ect.

Feestzalen met een mindere akoestiek zijn vaak zalen die minimaal zijn aangekleed en waarbij veel gladde harde onderdelen te vinden zijn zoals ijzer, glas, ect. Het grote nadeel van zo’n zaal is dat de muziek vaak slecht te verstaan is doordat het gaat rondgalmen. Hierdoor komt de muziek al snel te hard aan waardoor de kans op klachten over de geluidskwaliteit aanwezig is.

Wij van Final-sound helpen jullie graag om de perfecte trouwlocatie te vinden.

Op veel locaties in Gelderland en omstreken zijn wij bekend, hierdoor zijn wij op de hoogte van de bovengenoemde zaken. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek zullen we de locatie doornemen en de voorzieningen bespreken. Uiteraard nemen wij in overleg met jullie contact op met de locatie om belangrijke zaken op elkaar af te stemmen.

Mochten jullie nog op zoek zijn naar de perfecte trouwlocatie voor jullie trouwfeest, ook daarbij helpen we jullie graag.

DJ of live Band

Het bericht De perfecte trouwlocatie kiezen voor jullie trouwfeest? verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/de-perfecte-trouwlocatie-kiezen/feed/ 2 17587
Betalen met gulden bij Final-sound https://final-sound.nl/nieuwsberichten/betalen-guldens-final-sound/ Thu, 18 Jan 2018 22:18:09 +0000 http://final-sound.nl/?p=17560 Het bericht Betalen met gulden bij Final-sound verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

Betalen met Gulden bij Final-sound

Wij mogen u met trots melden dat u bij Final-sound kan betalen met cryptocurrency Gulden.
Final-sound is de eerste drive-in show waar het mogelijk is om naast euro’s ook met de gulden af te rekenen.

Gulden is een opkomend betrouwbaar betaalmiddel digitaal betaalmiddel.
Tevens is het zeer gemakkelijk om vanuit de gulden-app een betaling te doen.
Zo kunt u op de avond persoonlijk betalen of gemakkelijk achteraf.
De betaling staat namelijk binnen enkele secondes bij ons op de balans.

De factuur zal ten alle tijden uitgeschreven worden in euro’s.

Crypto currency

Hieronder een betaaladres van Final-sound.

Gulden betaaladresGHyjsstF12ifLSTKV3hRGKmn1XXqgCAmwu

Het bericht Betalen met gulden bij Final-sound verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
17560
Een DJ of een live band op je bruiloft? https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/dj-live-band-op-bruiloft/ https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/dj-live-band-op-bruiloft/#respond Sat, 06 Jan 2018 12:01:21 +0000 http://final-sound.nl/?p=17510 Het bericht Een DJ of een live band op je bruiloft? verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

Een DJ of een live band op je bruiloft?

Het maken van de keuze voor live muziek of een goede DJ op jullie bruiloft is een uitdaging en hangt af van voornamelijk persoonlijke voorkeuren. Naast jullie persoonlijke wensen spelen er nog een aantal andere factoren mee. Het is goed om dit voor jezelf duidelijk te hebben, omdat muziek een van de belangrijkste sfeermakers is op jullie trouwfeest. De muziek kan de avond laten slagen of niet. Om te helpen bij het maken van een keuze zetten we een aantal onderwerpen voor jullie op een rij.

Budget

Een live band is in de meeste gevallen duurder dan een drive-in show met een goede DJ. Dit komt omdat een band uit meerdere personen bestaat, dan een drive –in show. De kosten van een kwalitatief goede drive-in show zijn gemiddeld € 800. De kosten van een coverband zijn gemiddeld € 1650, afhankelijk van je keuze.

Repertoire

Een kwalitatief goede DJ heeft een breed repertoire en bereidt het trouwfeest voor, volledig afgestemd op jullie wensen. Ook kan een DJ gemakkelijk ter plekke inspelen op de gasten en de sfeer op jullie trouwfeest. Zo zijn verzoekjes (mits gewenst) geen probleem, alles is mogelijk.

Een goede band is ook up-to-date door nieuwe nummers te oefenen en toe te voegen aan hun repertoire. Soms kunnen verzoekjes wel een belemmering zijn, zeker als het wat oudere nummers zijn die de band al lange tijd niet gespeeld heeft.

Samenstelling van het publiek

Wie zijn de gasten en waar houden ze van? Houden ze van dansen of meer van een goed gesprek? Dit is een belangrijke vraag om over na te denken bij het maken van deze keuze. Een DJ heeft in principe alle muziek beschikbaar en kan gevarieerd inspelen op de gasten en hen desgewenst stimuleren om de dansvloer op te gaan. Een band geeft van nature sfeer in de ruimte. Ook heeft een goede band meer interactie met het publiek en zal ze verleiden de dansvloer op te gaan.

Pauzes

Een DJ draait de hele avond door zonder onderbrekingen of stiltes. De muziek zal vloeiend in elkaar overlopen en favoriete nummers zullen helemaal worden afgespeeld. Afgestemd op de gasten zullen andere nummers eerder overgaan naar een volgend nummer.

Een live band kan niet de hele avond achtereen spelen, ze hebben pauzes nodig. Veel bands spelen hierop in door tijdens hun pauze andere muziek aan te bieden of een DJ in te zetten, zodat het feest door kan gaan.

Mocht het budget het toelaten, dan is de combinatie van een DJ en een band natuurlijk ook een mogelijkheid. In goed overleg kan dan de band en de DJ gebruik maken van dezelfde installatie, dat scheelt.

Heb je nog vragen of vind je het lastig om een keuze te maken, die bij jullie past, neem dan gerust contact op met Final-sound, wellicht kunnen wij jullie verder helpen.

DJ of live Band

Het bericht Een DJ of een live band op je bruiloft? verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
https://final-sound.nl/tips-voor-je-bruiloft/dj-live-band-op-bruiloft/feed/ 0 17510
Dart toernooi De Scheg 2017 https://final-sound.nl/nieuwsberichten/dart-toernooi-scheg-2017/ https://final-sound.nl/nieuwsberichten/dart-toernooi-scheg-2017/#respond Sun, 08 Oct 2017 08:51:18 +0000 http://final-sound.nl/?p=17076 Het bericht Dart toernooi De Scheg 2017 verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

Darttoernooi in De Scheg, schrijf je snel in….

Final-sound verzorgt voor de tweede keer het licht en geluid op het darttoernooi 2017 bij De Scheg in Deventer! Final-sound verzorgde vorig jaar op 29 en 30 oktober 2016 ook het licht en geluid bij dit evenement in Deventer. Veel Darters kwamen bijeen om te strijden voor de titel. Dit gebeurde uiteraard onder het toeziend oog van vele supporters.

Op 25 en 26 november 2017 komen de dart liefhebbers weer bijeen om te kijken of deel te nemen aan dit geweldige evenement. Nodig dart liefhebbers uit en schrijf je nu in voor het OPEN KOPPEL TOERNOOI op zaterdag 25 november 2017.

Op 26 november 2017 wordt er gestreden voor de titel van het toernooi!

Let’s Play Darts!

Darttoernooi 2017Final-sound verzorgt voor de tweede keer het licht en geluid op het darttoernooi 2017 in de Scheg

Het bericht Dart toernooi De Scheg 2017 verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
https://final-sound.nl/nieuwsberichten/dart-toernooi-scheg-2017/feed/ 0 17076
Verbeteren Final-sound.nl https://final-sound.nl/overige-berichten/verbeteren-van-de-website-final-sound-nl/ https://final-sound.nl/overige-berichten/verbeteren-van-de-website-final-sound-nl/#respond Mon, 14 Aug 2017 13:41:04 +0000 http://final-sound.nl/?p=15688 Het bericht Verbeteren Final-sound.nl verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

Verbeteren van de website Final-sound.nl

Final-sound is erg benieuwd naar wat jij van de vernieuwde website vindt! Momenteel zijn we druk bezig met het verbeteren, opbouwen, ontwerpen en uitbreiden van de website van Final-sound.nl. Om de website te perfectioneren is jullie mening belangrijk! (Klik hier of op het logo naast dit bericht om naar de hoofdpagina te gaan.)

Wij waarderen het wanneer je op een positieve manier feedback geeft met een duidelijke omschrijving. Tevens vinden wij het leuk als je een aantal personen uit je omgeving attendeert om naar onze website te laten kijken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door onderaan, het bericht te delen via social media.

Alvast bedank voor je mening,

Het team van Final-sound

Final-sound.nl, Verbeteren

Het bericht Verbeteren Final-sound.nl verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
https://final-sound.nl/overige-berichten/verbeteren-van-de-website-final-sound-nl/feed/ 0 15688
Geschiedenis van Final-sound https://final-sound.nl/overige-berichten/geschiedenis-final-sound/ Sun, 20 Mar 2016 19:43:17 +0000 http://final-sound.nl/?p=16040 Het bericht Geschiedenis van Final-sound verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>

‘Final-sound heeft een grote geschiedenis terwijl hij nog maar kort bestaat!’

De geschiedenis:

Final-Sound is de specialist op het gebied trouwfeesten en bedrijfsfeesten.

Misschien vraag je je af, hoe je een grote geschiedenis kan hebben als je nog maar kort bestaat…?

Opgericht:

Dit bedrijf is opgericht door twee personen; Pascal van Zijl & Martijn van der Roest. Wij zijn gestart in 2005 en zijn begonnen met het verzorgen van kleine drive-in shows. Na een positieve groei werd in 2006 ‘Drive-in Burnpower’ als naam bedacht. Echter heeft het hier stil gestaan door gebrek aan tijd. We waren beide jong en moesten ons vooral richten op onze studie. Af en toe deden we nog een evenement die ontstond door mond op mond reclame, zelf hebben we die periode weinig tijd kunnen besteden aan ”drive-in Burnpower.”

Ontstaan van Final-sound:

Een paar jaar verder en beide afgestudeerd, hebben onze set van groot onderhoud voorzien en vernieuwing toegepast die aansluiten op de modernste technieken. We kwamen erachter dat er weer tijd voor was! Dat is positief, hierdoor hebben we onze zinnen weer op de evenementen, bruiloften en bedrijfsfeesten gezet. Voor de nieuwe start van het bedrijf willen drive-in Burnpower in een nieuw jasje steken met een nieuwe naam, namelijk ‘Final-sound’. Het woordje ‘Final’ geeft aan dat dit de laatste stap is tot een groot succes, nu het moment is gekomen om verder te groeien in deze branche. ‘Final’ staat voor de finishing touch voor elk feest. Dit wil zeggen dat we zorg dragen dat alles tot in detail is geregeld.

Vanwege het succes hebben zich twee DJ’s aangesloten bij Final-sound, namelijk Mike Reinders & Floris Melis. Zij hebben een interne cursus gevolgd om aan de kwaliteitsnormen van Final-sound te voldoen. Deze DJ’s ondersteunen Martijn van der Roest bij het verzorgen van Bruiloften en verzorgen zelfstandig kleinschalige evenementen.

Door omstandigheden wordt Final-sound momenteel geleid door Martijn van der Roest.
Pascal van zijl is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf als lichttechnici, installatie en onderhoud, daarnaast ondersteund hij regelmatig de op- & afbouw werkzaamheden.

Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!

Het bericht Geschiedenis van Final-sound verscheen eerst op Final-sound, de finishing touch voor een fantastisch feest!.

]]>
16040